Lunatech is een leverancier van I.T. oplossingen en ontwikkelt op maat gemaakte softwaresystemen met behulp van een breed scala aan technologieën en jarenlange ervaring. Onze focus ligt op backend-systemen en op maat gemaakte dashboards.

We hebben veel ervaring in het werken met JVM, Scala & Java, hoewel we niet gebonden zijn aan specifieke technologieën. We zoeken de perfecte oplossing voor elke use-case, waarbij we waar mogelijk gebruik maken van open source oplossing.

Lunatech is er trots op lid te zijn van de adviesraad van het Scala Center, een open source stichting voor Scala gevestigd op EPFL. Deze samenwerking benadrukt onze interesse en toewijding aan deze sleuteltaal.

Lunatech is in 1993 opgericht in Rotterdam door ontwikkelaars. Het bedrijf wordt geleid door een groep ervaren mensen die erin geslaagd zijn actief te blijven in software development.

We werken in kleine teams aan projecten voor internationale klanten, vaak vanuit de kantoren van onze klanten, omdat we geloven dat dat ons in staat steld om snel de ware aard van hun behoeften te ontdekken. Deze teams bevatten geen projectmanagers, omdat we vinden dat elke senior ontwikkelaar verantwoordelijk is voor de succesvolle uitvoering van hun projecten. Elke vrijdag werken onze teams vanuit onze Lunatech-kantoren om kennis te delen om zo van elkaar te leren en het bedrijf te verbeteren.

Er zijn ongeveer 100 medewerkers verspreid over onze kantoor in Nederland, Frankrijk en België en bestaat uit meer dan 20 verschillende nationaliteiten.

Onze Partners

Contact

Rotterdam

Hofplein 20
3032 AC Rotterdam
The Netherlands

+31 10 750 2600
info@lunatech.com

Amsterdam

Van Leijenberghlaan 197A
1082 GG Amsterdam
The Netherlands

+31 10 750 2600
info@lunatech.com

Chessy

3 rue de la Galmy
77700 Chessy
France

+33 (0)1 82 88 56 64
france@lunatech.com

Brussels

Brussels
Belgium