Java Expertise

Java biedt een flexibele, schaalbare en veilige manier om domeinspecifieke oplossingen te ontwikkelen voor de sectoren financiën, gezondheidszorg, e-commerce, marketing, verzekeringen en telecommunicatie. Met 20 jaar ervaring in softwareontwikkeling, kan het toegewijde Java development team van Lunatech een dynamische, aanpasbare en uitbreidbare oplossing voor uw bedrijf maken. We bieden zowel onderzoeks- als development diensten en garanderen hun levering. Laat ons uw perfecte resultaatgerichte product uitvoeren in overeenstemming met uw meest geavanceerde business requirements. 

Scala Expertise

Wij zijn Scala Experts en werken al jaren met Scala en soortgelijke technologieën. We maken gebruik van het Lightbend Reactive Platform. We kunnen alles aan, van content management systemen geschreven in Play tot een ingewikkeld systeem van microservices in Lagom. We dragen bij aan diverse open source projecten van Scala en zijn aanwezig bij verschillende conferenties. Door gebruik te maken van onze Scala software development diensten, kan uw bedrijf zowel kostbare tijd als kostbare middelen besparen door te garanderen dat uw toepassing goed is getest en ontworpen.

Onze deskundige ontwikkelaars hebben veel ervaring met programmeren in Scala en zijn zeer enthousiast over de eenvoud en kracht die Scala biedt. We beloven u vooruitstrevende software.

Systems Integration

Door de jaren heen kreeg uw organisatie steeds meer te maken met IT-systemen die geïsoleerd raakten. Er ontstaan nieuwe uitdagingen en uw organisatie moet nu gegevens verzamelen over meerdere systemen en deze op een veilige manier samenbrengen zodat het gebruikt kan worden door uw bedrijf of uw klanten. Wij helpen bij het transformeren van uw IT-landschap en overbruggen de kloof tussen uw oude en uw nieuwe applicaties. Samen maken we uw IT-systemen duurzaam, toekomstbestendig, communicatief en kostenbesparend.

We behouden en vereenvoudigen uw bestaande systeem en voegen extra functies toe.

DevOps

Het overbruggen van development en operations om software te leveren is niet eenvoudig. Operation teams willen risico’s beperken, terwijl developers willen innoveren. Om de kloof tussen developers en operations te overbruggen, is het DevOps manifesto gemaakt. Het gebruik van DevOps-tools in de cloud of in een datacenter om specifieke taken voor softwareontwikkeling te automatiseren, is de eerste stap. Het bewaken en uitvoeren van on-demand software is meestal stap twee. Stap drie is het opschalen of verlagen van services. Begrijp dat cloud architecture ook part of the job is. Het automatiseren van het volledige softwareleveringsproces is het doel van DevOps.

Big Data

Moderne data flows vragen om opslagstructuur en verwerking op grote schaal met behoud van de bestaande informatiesystemen. We hebben de expertise om een architectuur voor Big Data te bieden, met gedistribueerde opslag en verwerking op cloud- of on-premise infrastructuur. We ontwikkelen processing applicaties op streaming of opgeslagen data. We gebruiken ook Machine Learning and Artificial Intelligence frameworks om gegevens in intelligente en evoluerende systemen te gebruiken om zo waardevolle bedrijfstakken te automatiseren.

Front End

Visualisatie en het bieden van interactie is de sleutel tot goed werkende systemen. We bouwen aangepaste dashboards, websites en responsive webapplicaties om inzicht te krijgen in de grote systemen die u gebruikt, om business intelligence te bieden en de communicatie te verbeteren. Onze UI- en UX-designers begeleiden u door een contructieve reis waarin u zich concentreert op de essentie om de hoogste waarde, kwaliteit en gebruikersbetrokkenheid te krijgen.