Joining Lunatech

Werken voor Lunatech betekent samenwerken met ervaren ontwikkelaars. Iedereen is goed in programmeren en streeft ernaar onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn.

We zijn op zoek naar gepassioneerde ontwikkelaars met team spirit en gevoel voor service om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Een uitstekend niveau engels is vereist. Voor ons, de senior ontwikkelaar weet hoe informatie efficiënt te vinden en op gepaste wijze te gebruiken om zichzelf, zijn/haar project, zijn/haar team en Lunatech vooruitgaan. Lunatech is het juiste plek om één te worden.

Sollicitatieproces

1

Elkaar ontmoeten

Met een videogesprek of op één van onze kantoren. Het doel is om te begrijpen waarom u gesolliciteerd heeft, waarom we u uitgenodigd hebben en of wij een goed match mogen zijn.
2

Technische opdracht

We sturen u een kleine technische opdracht die u binnen een week moet uitvoeren.
3

Analyse technische opdracht

Dit is een fysieke afspraak of een videovergadering waarin u ons door uw oplossing leidt. U laat ons uw ontwerpkeuzes zien en waarom u bepaalde beslissingen hebt gemaakt. Zie het als een code review met uw collega’s.
4

Laatste gesprek

Ten slotte bespreken we de voorwaarden en kijken we of we tot een akkoord kunnen komen. Aan het einde van dit gesprek doen we u een voorstel, u heeft dan een week de tijd om hierover na te denken en vragen te stellen. We hopen dat u accepteert!